Keurmerken

Politiekeurmerk Veilig Wonen

pkvw-erkendSadel International B.V. is een erkend PKVW bedrijf. Dit houdt in dat de medewerkers gediplomeerde Politiekeurmerk Veilig Wonen adviseurs zijn. Het is bij Sadel International mogelijk om je woning te laten certificeren volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij, de adviseurs, komen langs bij je woning en keuren of jouw woning voldoet aan alle eisen.

Wist je dat er bij woningen met een PKVW certificaat 90% minder wordt ingebroken? Naast de enorme vermindering in inbraak, krijg je ook een korting op de verzekering als je in het bezit bent van een certificaat.

Wil je meer informatie over het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan even contact met ons op en wij vertellen je er alles over!

 

Kiyoh Klantbeoordelingen

2079651_orig1

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor jou als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. Je kunt namelijk een betere inschatting maken met wie je te maken hebt. En bedrijven kunnen leren van jouw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.

 

Webshop Keurmerk

36681251

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 4500 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Webshop Keurmerk opereert sinds juli 2014 internationaal en zal op korte termijn in tal van landen operationeel zijn.De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie.